زن فرانسوی که آشنایی با امام خمینی(ره) او را شیعه کرد
زن فرانسوی که آشنایی با امام خمینی(ره) او را شیعه کرد
خبرگزاری آریا - مراسم بزرگداشت بانو محرزیه بوسعدی لائیب از زنان مستبصر فرانسه در قم برگزار شد.
به گزارش جام نیوز، مراسمی برای بزرگداشت بانو محرزیه بوسعدی لائیب از مستبصرین کشور فرانسه امروز چهارشنبه هشتم دی ماه با عنوان خدیجه انقلاب اسلامی در تالار شهید آوینی شهر قم برگزار شد.
"منیره" دختر بانو لائیب در مراسم بزرگداشت مادرش گفت: مادرم در سال 1980 به مکتب اهلبیت(س) مشرف شد، دیداری که او با امام خمینی(ره) در سال 63 داشت، روی روحیه او بسیار تاثیر گذاشت.
وی ادامه داد: مادرم در فرانسه به نشر معارف اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی پرداخت، او به دلیل ارتباط با ایرانیان و نشر معارف اهلبیت(ع) به زندان افتاد، اما در زندان نیز به تبلیغ دین پرداخت.
دختر بانو لائیب افزود: مهربان بودن و قرائت ادعیه ای همچون کمیل و توسل از ویژگیهای مادرم بود، او تلاش زیادی برای نشر معارف اهل بیت در فرانسه کرد.
سید محمدرضا دستغیب دبیر همایش بانو محرزیه بوسعدی لائیب هم با اشاره به زندگی این بانوی مستبصر گفت: بانو لائیب، از زنان ثروتمند فرانسه بوده که قبل از روی آوردن به مذهب تشیع در کارهای خیریه فعالیت داشت، انقلاب اسلامی سبب گرایش بانو لائیب به مکتب تشیع شد.
وی افزود: بانو لائیب تعداد زیادی را به مکتب تشیع جذب کرد، بهدلیل فداکاریهای این بانوی مسلمان لقب خدیجه انقلاب اسلامی داده شد، وی کمک های زیادی برای فعالیتهای اسلامی در فرانسه داشت.
در ادامه این مراسم "ژان پیر" که به دلیل اخلاق بانوی لائیب مسلمان شده بود، سخن گفت، او پس از مسلمان شدن نام عبدالله را برای خودش انتخاب کرد.
وی گفت: بانوی لائیب با تمام جان و دل و وجودش اسلام و مذهب اهل بیت(ع) را درک کرده بود و شبها را به امید ارائه خدمت به پیروان مذهب اهل بیت(ع) صبح می کرد.
یکی از پیروان بانو لائیب افزود: او سالروز پیامبر اکرم(ص) را جشن می گرفت و به همین مناسبت 14 دسته گل به یاد 14 معصوم و یک دسته گل ویژه امام خمینی(ره) تهیه می گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین علی کورانی هم در پایان مراسم بزرگداشت بانوی لائیب خاطرنشان کرد: این بانو از طریق آشنایی با امام خمینی(ره) شیعه شد، او برای نشر اسلام تلاش کرد و تمام وجود و ثروتش را در این راه گذاشت و باید چنین افرادی تکریم شوند.
مرحومه لاعیب تمام اموال خود را صرف تبلیغ اسلام و کمک به مستمندان خرج کرد و در پایان عمر خود بر حسب وصیت در قبرستان بقیع شهر قم دفن شد.
امشب نیز مراسم بزرگداشتی برای بانو لائیب پس از نماز مغرب و عشاء در حسینیه شهدا واقع در خیابان صفائیه برگزار شد.
ابنا