فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷ ب.ظ

فرانسه به دنبال سهم در بازسازی سوریه است

۱۴:۰۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۶ - 30 December 2017
کد خبر: ۹۷۹۸۵

نماینده پارلمان سوریه
«ربیع قلعه چی» می گوید بعد از تغییر رویکرد فرانسه نسبت به سرنوشت بشار اسد و با نزدیک شدن به حل بحران سوریه پاریس می خواهد در مرحله بازسازی سوریه نقش داشته باشد.

به گزارش فانوس،سمر رضوان:بعد از گذشت ۷ سال از عمر بحران سوریه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از خواسته کشورش برای برکناری «بشار اسد» از قدرت صرف نظر کرد و ماکروناز کاخ الیزه اعلام کرد که جامعه جهانی در نهایت مجبور است تا با دولت سوریه همکاری کند.

«ربیع قلعه چی» عضو پارلمان سوریه در خصوص تغییر مواضع ماکرون در قبال دولت سوریه گفت: از زمانی که ماکرون در فرانسه به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده است سیاست های این کشور شاهد تغییراتی بوده است.

وی افزود: رئیس جمهور فرانسه دیگر برکناری بشار اسد را پیش شرطی برای مذاکره در خصوص بحران سوریه نمی داند بلکه خود نیز وعده ابتکار عملی برای حل بحران سوریه را داده که با حضور رئیس جمهور سوریه و معارضان ایجاد شود. با این وجود اینکه نمی توان گفت که فرانسوی ها به صورت ریشه ای مواضع خود را تغییر داده اند اما با نگاهی به اظهارات «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور پیشین فرانسه و حتی اظهارات خود ماکرون در کمپین های انتخاباتی اش در می یابیم که موضع فرانسوی ها تغییر دیپلماتیک واضح و روشنی داشته است.

قلعه چی تأکید دارد که اظهارات ماکرون نقطه عطف مهمی در دیپلماسی فرانسوی برای حل بحران سوریه به شمار می رود و دلایل این مسأله هم متعدد است. به گفته او این تغییر در چارچوب پذیرش واقعیت سیاسی و منطقه ای و بین المللی حال حاضر جهان ایجاد شده است و دیگر اینکه پیروزی های ارتش سوریه در میدان های نبرد و در سراسر خاک کشور به ویژه در دیرالزور از دیگر دلایل این تغییر به شمار می رود.

نماینده پارلمان سوریه گفت با توجه به اینکه دیپلماسی به دوست یا دشمن محدود نمی شود یکی دیگر از دلایل تغییر در رویکرد فرانسه نسبت به بحران سوریه، تصحیح اشتباهاتی است که دیپلماسی فرانسوی گرفتار آن شده بود. او ادامه داد که کشورهای اروپایی خواستار قطع روابط خود با سوریه بوده و تحریم هایی هم علیه مردم سوریه ایجاد کردند و فرانسه و کشورهای غربی به رهبری ایالات متحده امریکا از خشونت و اقدامات تروریستی در سوریه حمایت کردند اما وقتی انفجارها به قلب پایتخت های خودشان رسید، سیاست های خود را تغییر دادند و مبارزه با تروریسم برای آنها در اولویت قرار گرفت.

این نماینده پارلمان سوریه تأکید کرد که رئیس جمهور فرانسه این واقعیت را پذیرفته که محور روسیه و ایران در جنگ سوریه پیروز شده اند و طرح آمریکا و کشورهای غربی با شکست مواجه شده است و با تلاش برای باز کردن کانال های ارتباطی با دولت سوریه به دنبال آن است تا سهمی برای فرانسه در مرحله آتی سوریه که مرحله بازسازی این کشور است، دست و پا کند.

به گفته او با توجه به تبعیت نسبی کشورهای اروپای و غربی از آمریکا و با وجود اینکه ظاهرا موضع رسمی فرانسه در خصوص بحران سوریه به نشست های آستانه و ژنو محدود می شود، اما پاریس واتحادیه اروپا نگاهی آینده نگر نسبت به روزهای پیش رو در سوریه دارند و معتقدند که راهکار سیاسی در سوریه نیازمند همکاری دولت سوریه و باز کردن کانال های ارتباطی با رئیس جمهور این کشور است که روز به روز بر اعتماد خود بر ارتش این کشور و همپیمانانش برای مقابله با تروریست ها بیشتر می شود.

قلعه چی گفت تأکید ماکرون بر پایان کار داعش در ماه فوریه آتی نشان می دهد که این تاریخ اهمیت بسیار زیادی در خصوص پرونده سوریه دارد به ویژه اینکه نشست گفتگوی سوری-سوری که در سوچی روسیه هم برگزار می شود در این تاریخ خواهد بود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۱۰
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی