فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

با امضای تفاهمنامه ای سه جانبه مابین ایدرو ، IPIMI و شرکت آنتروپوز فرانسه؛

تفاهم نامه همکاری مشترک برای پروژه بازیابی و استحصال گازهای خروجی از مشعل های فازهای۱۷-۱۸ و ۱۴ مابین شرکت های آنروپوز فرانسه و شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران و سازمان گسترش و نوسازی ایران به امضا رسید.

به گزارش ایلنا به نقل از ایدرونیوز ، با توجه به اولویت بهره گیری از شرکت هایی با توان تأمین مالی و در عین حال دارا بودن دانش روز در زمینه طراحی پالایشگاه های نفتی و گازی، از مدت ها پیش مذاکرات با شرکت فرانسوی Entrepose انجام شد و پس از برگزاری جلسات فنی و مدیریتی متعدد در شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران (IPMI ) و ایدرو پیشنهاد فنی تهیه و نهایی گردید.

سالانه بالغ بر ۱۵۰ میلیارد متر مکعب گاز در جهان تحت عنوان فلرینگ (یا سوزاندن گازها توسط مشعل) به مواد آلاینده تبدیل می‌شود که طبق آمارهای بانک جهانی این رقم چیزی معادل یک سوم مصرف گاز کل اروپا است.

از کل حجم گازهای آلاینده، ۷۵ درصد آن متعلق به ۱۰ کشور است که ایران با رتبه سوم جهانی و سوزاندن سالانه ۱۶ میلیارد متر مکعب جزو این ۱۰ کشور به حساب می‌آید.

استفاده از گاز بازیافت شده به عنوان سوخت در شبکه‌ی سوخت همان پالایشگاه ، برگرداندن گاز بازیافت شده به چرخه‌ی پالایش گاز در پالایشگاه ، تزریق به خطوط سراسری گاز پس از شیرین‌سازی ، تولید انرژی الکتریکی ، فرآوری و تبدیل گاز به مایع و فرآوری گاز و تبدیل به خوراک پتروشیمی‌ها از مهمترین موارد استفاده‌ و کاربرد گازهای خروجی استحصال شده از مشعل ها است .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۱۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی