فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
خ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۱

چو هونگجیان – چاینا دیلی

ترجمه: فاطمه مهتدی

اولین سفر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه به چین با هدف تقویت روابط تجاری دو کشور صورت می گیرد. درجریان این سفر که از روز دوشنبه تا چهارشنبه خواهد بود، ماکرون به دنبال گسترش توازن در تجارت دوجانبه است. باوجودی که پکن و پاریس دو شریک مهم تجاری هستند اما به دلیل ساختار طولانی و گذشته تجاری، گسترش روابط اقتصادی با مشکل روبرو هستند. بیشتر توافقات تجاری گذشته در بخش انرژی هسته ای ، قطار سریع السیر و بخش فضا است. اگرچه در اتحادیه اروپا آلمان بزرگترین شریک تجاری چین است و بزرگترین سرمایه گذاری را دارد برای فرانسه ، چین هفتمین منبع سرمایه گذاری خارجی است. اما عدم توازن در بخش تجارت در سفر ماکرون گسترش خواهد داشت. در واقع نیازهای فرانسه به همکاری عمیقتر با کشورهای اقتصادی غیراروپایی بیشتر است و در بخش اصلاحات دولت ماکرون قرار دارد. رشد اقتصادی فرانسه در سال 2017 به 1.9 درصد رسید که بالاترین سطح از سال 2011 بود و به سوی احیای اقتصادی حرکت می کند. علاوه بر تجارت دو جانبه ، پکن و پاریس درباره پیشبرد روابط چین و اتحادیه اروپا نیز مذاکره خواهد کرد. ماکرون معتقد است توسعه روابط با چین به معنی رشد اقتصادی اتحادیه اروپا و حفظ این اتحاد با توجه به شوک برگزیت است.ماکرون همچنین به طرح جاده ابریشم چین ابراز علاقه دارد. با توجه به انزوای آمریکا در اروپا، فرانسه می تواند با شکل دادن قدرتی تازه با چین و روسیه نقش مهمی در جهان و اتحادیه اروپا داشته باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۱۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی