فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
دوشنبه 18 دی 1396 - 19:24:16 | کد مطلب: 394946

فرانسه| ثبت بیش از ۱۰۰ هزار درخواست پناهندگی در سال ۲۰۱۷

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
تقاضا برای پناهندگی در فرانسه در سال ۲۰۱۶ میلادی ۶.۵ درصد و در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۷ درصد رشد داشته و به رقم ۱۰۰۴۱۲ پرونده رسیده است.

به گزارش یورونیوز، از نظر پاسکال بریس، مدیر دفتر حفاظت از پناهندگان و افراد بدون تابعیت در فرانسه (Ofpra) این یک رکورد تاریخی است. او می‌گوید: «این موضوع نشان می‌دهد که فرانسه همچنان جزو اولین کشورها برای درخواست پناهندگی در سطح اتحادیه اروپا است.»

با این وجود شمار متقاضیان پناهندگی در آلمان همچنان بسیار بیشتر از فرانسه است. در آلمان در سال گذشته میلادی بیش از ۲۰۰ هزار پرونده تقاضای پناهندگی به ثبت رسیده است.

رشد قابل توجه شمار پناهجویان در فرانسه در حالی است که در سال ۱۹۸۱ میلادی یعنی اولین سالی که دفتر «Ofpra» آمار مربوط به درخواست پناهندگی را ثبت و جمع آوری کرده است، شمار متقاضیان پناهندگی این کشور کمتر از ۲۰ هزار نفر بوده است.

بنا بر گزارش‌های «Ofpra»، در سال گذشته میلادی بیشترین پناهجویانی که از فرانسه تقاضای پناهندگی کرده‌اند تبعه کشور آلبانی (۷۶۳۰ پرونده) و پس از آن اتباع کشور افغانستان (۵۹۸۷ پرونده) بوده‌اند.

شمار پناهجویان آفریقایی فرانسه نیز در سال گذشته بطور قابل توجهی افزایش یافته است. بر این اساس، شمار پناهجویان ساحل عاج دو برابر شده (۳۲۴۳ پرونده) و شمار پرونده‌های تقاضای پناهندگی اتباع جمهوری دموکراتیک کنگو نیز با ۱۵ درصد افزایش به ۲۹۴۱ پرونده رسیده است.

اما شمار سوری‌هایی که در سال گذشته از فرانسه تقاضای پناهندگی کرده‌اند ۱۰ درصد کاهش یافته و تنها ۳.۲۴۹ پرونده به ثبت رسیده است.

گزارش‌های رکورد تاریخی ثبت تقاضای پناهندگی در فرانسه در حالی منتشر می‌شود که ژرار کلمب، وزیر کشور فرانسه بنا بر درخواست نخست وزیر این کشور پیش‌نویس قانونی را برای اعمال محدودیت در ورود و پذیرش پناهندگان تهیه کرده است.

قرار است این پیش‌نویس که از هم اکنون بحث‌های بسیاری را به راه انداخته است، در ماه فوریه به شورای وزیران ارائه شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۱۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی