فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
يكشنبه, ۲۴ دی ۱۳۹۶، ۰۷:۴۴ ق.ظ

تشدید انتقادات علیه مسجد بروکسل

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲
به اتهام نشر افراطی‌گری سعودی رویداد؛
گروه بین‌الملل: در فاصله کمی از ساختمان اتحادیه اروپا در بروکسل، مسجد بزرگ این شهر قرار دارد.

شدت گرفتن انتقادات علیه مسجد بروکسل به دلیل نشر افراط‌گری سعودی به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری inews؛ مسجد بروکسل گنجایش ۲ هزار نفر را دارد و روزهای جمعه جمعیت زیادی به این مسجد می‌آیند.

برخی حقوقدانان بلژیکی می‌گویند این مسجد کانون افراط‌گری است و به طور مستقیم مقصر حوادث تروریستی اخیر در بروکسل و پاریس بوده است.

آن‌ها در حال فشار آوردن به دولت بلژیک برای رسیدگی به این مسئله و ریشه‌یابی این مشکل هستند

آن‌ها ادعا می‌کنند که این مسجد بستری برای سلفی‌گری افراطی و رواج وهابیت سعودی است که ارتباط مستقیم با القاعده و داعش دارد.

مرکز اسلامی و فرهنگی بلژیک که مدیریت این مسجد را بر عهده دارد، از سوی انجمن جهانی اسلام وابسته به عربستان سعودی اداره و پشتیبانی مالی می‌‌شود.

منتقدان معتقدند که ریاض از این طریق اقدام به نشر عقاید افراطی در بروکسل می‌کند.

تامر ابو سعود، مدیر اجرایی مرکز اسلامی و فرهنگی بلژیک با رد این ادعاها می‌گوید: انجمن جهانی اسلام عربستان گروهی معتدل و میانه‌رو است.

ملک فیصل، پادشاه وقت سعودی در سال ۱۹۶۷ پس از بازدید از شهر بروکسل پیشنهاد معامله‌ای را دریافت کرد که بر اساس آن در صورت تضمین ارائه نفت ارزان برای بلژیک، می‌توانست مسجدی در پایتخت این کشور داشته باشد و امامان سعودی را در آن به کار بگیر د.

این اتفاق همزمان با ورود کارگران ترک و مراکشی به بروکسل بود که البته عقاید دینی متفاوتی نسبت به وهابیان سعودی داشتند.

امروز، حدود ۶۰۰ هزار مسلمان در بلژیک زندگی می‌کنند که عمدتاً مراکشی و ترک تبار هستند/.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۲۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی