واکنش الازهر به قرآنستیزی ۳۰۰ فرانسوی
به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری almotawaset.com؛ مرکز اسلامی الازهر مخالفت کامل خود را با درخواست گروهی از شخصیتهای فرانسوی برای حذف آیاتی از قرآن به بهانه تشویق به کشتار غیر مسلمانان اعلام کرد.
الازهر تأکید کرده است: این درخواستها غیر قابل توجیه و غیر قابل قبول است و با حذف قرآن یکی است.
عباس شومان، معاون الازهر در صفحه شخصی خود نوشت: به هیچ عنوان نمیتوان حرفی از قرآن را حذف کرد، این گروه از فرانسویها باید کتاب خدا را به درستی درک کنند؛ زیرا اگر بر فهم اشتباه از قرآن بسنده کنند، با فهم و درخواستشان حتما به جهنم خواهند رفت.
وی افزود: کسانی که چنین درخواست ضد قرآنی را مطرح کردهاند، جاهل هستند؛ زیرا ما آیاتی که به کشتار افراد امر کند، نداریم. ما مسئول فهم دیگران از معانی آیات و برداشت آنان از معنای ظاهری بدون رجوع به تفاسیر علما نیستیم.
گفتنی است، ۳۰۰ نفر از شخصیتهای فرانسوی از جمله نیکلا سارکوزی، رئیسجمهور سابق فرانسه، مانول والس و شماری دیگر از شخصیتهای مختلف سیاسی، هنری و فرهنگی این کشور در مقالهای که با عنوان «اقدامات ضد یهودی جدید» در روزنامه لوپاریزین منتشر شد، از مسلمانان خواستند سورههایی را که در آنها دعوت به قتل و مجازات یهودیان، مسیحیان و ملحدین شده، حذف کنند.
انتهای پیام
واکنش الازهر به اهانت چهرههای فرانسوی به قرآن کریم
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، دانشگاه الازهر مصر درخواست برخی از سیاستمداران فرانسوی مبنی بر حذف شماری از آیات قرآن کریم را محکوم کرد.
بنابر گزارش شبکه خبری العربیه، تعدادی از چهرههای فرانسوی که در بین آنها نام «نیکلا سارکوزی» رئیسجمهور اسبق فرانسه و «مانوئل والس» نخستوزیر پیشین این کشور هم به چشم میخورد در نامهای سرگشاده که روزنامه فرانسوی «لوپاریزین» آن را منتشر کرد، خواستار حذف آیاتی از قرآن هستند که در آن به کشتن و مجازات یهودیان، مسیحیان و کافران اشاره شده است.
الازهر در پاسخ به چنین نامهای ضمن هشدار درباره تلاشهایی (در این زمینه) که هر روز رخ میدهند اعلام کرد که قرآن فرمان به کشتار نمیدهد بلکه از مردم میخواهد تا در برابر دشمنان مقابله به مثل کنند. قرآن فرمان به کشتن هیچکس نمیدهد مگر آنکه مرتکب جرایمی شده باشند که مجازات آنها قتل مجرم است. ضمن اینکه اسلام مسئول سوء برداشت از آیات (قرآن) نیست.
در ادامه موضعگیری الازهر آمده است که آیات قرآن به دفاع کردن در زمان حمله اشاره دارد و به حمله (به دیگران فرمان) نمیدهد.
دارالفتوا در مصر ضمن محکوم کردن چنین اقدامات خطرناکی گفت که این گونه موضعگیریها منجر به حملات و خصومتهایی علیه مسلمانان میشود و بین مردم فرانسه به تنش منتهی میشود.
انتهایپیام/