فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶
لوموند منتشر کرد؛
گروه بین‌الملل ــ روزنامه فرانسوی «لوموند» اطلاعات لو رفته یک سند ۲۰ صفحه‌ای درباره ساماندهی انجمن‌های اسلامی فرانسه زیر نظر «حکیم القروی» را منتشر کرد.

 پیش نویس طرح ساماندهی جمعیتهای اسلامی فرانسه

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری میدان الأخبار؛ روزنامه «لوموند» سند ساماندهی انجمن‌های اسلامی فرانسه را سندی «تکان‌دهنده» نامید به ویژه به این دلیل که احتمال دارد «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه از بخش‌هایی از این سند در سخنرانی خود در زمستان آینده درباره «اسلام در فرانسه»، استفاده کند.

سند مذکور، گزارشی ۲۰ صفحه‌ای حاوی پیشنهاداتی است که «حکیم القروی» آن را با هدف اصلاح اوضاع اسلام و مسلمانان در فرانسه تنظیم کرده است.

از جمله پیشنهادات القروی، تأسیس «انجمن اسلامی برای اسلام فرانسوی» با شعار بی‌طرفی است که هدف آن جمع‌آوری کمک‌های مالی برای پرداخت حقوق امامان جماعت و تعمیر و بازسازی اماکن مقدس اسلامی و مبارزه با اسلام‌هراسی در فرانسه است.

القروی همچنین در این گزارش، مسؤولیت اوضاع کنونی مسلمانان فرانسه را بر عهده دولت فرانسه دانسته به این دلیل که دولت فرانسه، نقش شورای دین اسلام فرانسه را کم‌رنگ کرد و آن‌ها را مجبور کرده که فعالیت‌های خود را در زمینه صنایع غذایی حلال و ارسال مسلمانان به حج محدود کنند.

همچنین در این سند تأکید شده است: بسیاری از اموال مسلمانان در گردش است و می‌توان از آن استفاده کرد. القروی در این گزارش، انجمن پیشنهادی را جایگزین انجمن‌های موجود اعلام کرده تا بتواند درآمد حاصل از اعمال دینی را جمع‌آوری و ساماندهی کند.

وی همچنین پیشنهاد داده تا مالیات هر یک کیلو گوشت حلال از ۸ سنت که نرخ کنونی‌اش است به ۳۰ سنت افزایش پیدا کند که درآمد حاصل از آن تا سال ۲۰۲۳ به ۶۰ میلیون یورو می‌رسد. القروی در این سند با انتقاد از هزینه‌های بالای حج از فرانسه در مقایسه با دیگر همسایه‌های این کشور (با اختلاف ۱۰۰۰ یورو)، پیشنهاد همکاری آژانس‌های مسافرتی فرانسه با مقامات عربستان را داده است.

طبق تصریح این گزارش، انجمن پیشنهادی می‌تواند کمک‌های مستقیم مالیاتی را تا سطح ۷۵ درصد دریافت کند که در این صورت قادر خواهد بود مبلغی بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون یورو ذخیر کند.

بر اساس این گزارش مجموع همه موراد، بیش از ۱۰۰ میلیون یورو در سال خواهد بود که از این مقدار، ۵۰ میلیون یورو برای حقوق امامان مساجد، ۲۰ میلیون یورو برای بازسازی مساجد و ۲۰ میلیون یوروی دیگر برای ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی مصرف خواهد شد.

القروی همچنین، اسامی تعدادی از مسلمانان فرانسه را برای مدیریت انجمن جدید پیشنهاد کرده است که در رأس آن‌ها «طارق اوبرو» متولی مسجد بوردو قرار دارد.

حکیم القروی در این گزارش تأکید کرده: انجمن جدید منشور سیاسی شفافی با دولت فرانسه امضا خواهد کرد که در آن به پیروی از سیاست‌های کشور متعهد باشد. قبول کامل آزادی عبادت، آزادی در تغییر دین، آزادی در عقاید، احترام به سکولاریسم و برابری بین زن و مرد و دفاع از جایگاه مسلمانان در میان سایر شهروندان این کشور از مفاد این توافقنامه خواهد بود.

یادآور می‌شود، حکیم القروی مشاور «ژان پیر رافارن» نخست‌وزیر پیشین فرانسه است که پیشتر مقالاتی درباره اسلام در فرانسه منتشر کرده بود که معروف‌ترین آن گزارش مناقشه‌برانگیز سال ۲۰۱۶ است که موجب شد او به دستگاه حکومت فرانسه نزدیک شود. وی در حال حاضر از افراد مورد اعتماد امانوئل مکرون است اما منصبی در حکومت او ندارد.

انتهای پیام  

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی