فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

۴/۱۲/۲۸ :: ۱۱:۱۵

 فارس خبرمی دهدجزئیات مذاکره ایران و فرانسه برای تولید ال ان جی

توتال وارد صنعت ال ان جی ایران می شود

خبرگزاری فارس: جزئیات مذاکره ایران و فرانسه برای تولید ال ان جی/توتال وارد صنعت ال ان جی ایران می شود

اخیرا مذاکراتی بین مسئولان صنعت نفت ایران و شرکت توتال فرانسه به منظور سرمایه گذاری در تولید ال ان اجی در ایران شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مسئولان صنعت نفت ایران بارها اعلام کرده اند در صورتی می توان گاز ایران را به اروپا صادر کرد که این گاز تبدیل به ال ان جی شود به همین دلیل مذاکراتی با عمان به منظور تولید ال ان جی پس از صادرات گاز ایران به این کشور صورت گرفته است.

این گزارش اضافه می کند: علاوه بر این اخیرا مذاکرات جدی بین مسئولان ارشد صنعت نفت ایران و شرکت توتال فرانسه نیز به منظور سرمایه گذاری در تولید ال. ان. اجی در ایران شده است اما نکته قابل توجه در این است که این شرکت، گاز ایران را با قیمت ارزان می خواهد تا آن را تبدیل به ال. ان. جی کند.

اما مذاکرات در مورد تولید ال. ان. جی و صادرات آن به اروپا به همین جا ختم نمی شود بلکه اسپانیا نیز آمادگی خود را به منظور صادرات گاز ال. ان. جی ایران از طریق پایانه های صادراتی این کشور اعلام کرده است.

این پیشنهادات در حالی مطرح می شود که وزیر نفت چندی قبل در همین رابطه به خبرنگارفارس گفته بود هنوز تصمیم نهایی به منظور سرمایه گذاری در صنعت ال. ان. جی اتخاذ نشده است اما از حضور سرمایه گذاران خارجی در این طرح استقبال می کنیم.

گزارش فارس حاکی است سه پروژه پرشین، ایران و پارس ال. ان. جی از مهمترین طرح های تولید ال. ان. جی کشور در عسلویه به شمار می روند که هم اکنون بنا به دلایلی احداث دو پروژه پارس و پرشین ال ان جی متوقف شده است و پروژه ایران ال.ان. جی با پیشرفت حدود ٥٠ درصدی در جریان است اما برای تکمیل این طرح نیاز به حضور شرکت های خارجی است.

سهم ال ان جی از کل تجارت گاز دنیا ٣١ درصد است که از این میزان ٧٠ درصد آن در آسیا و خاورمیانه صورت می گیرد و ایران نیز می تواند سهم مناسبی از این تجارت داشته باشد زیرا ورود به صنعت ال. ان. جی و بازار آن به معنای دسترسی به بازارهای دورتر است که نمی توان از طریق خط لوله به آن دسترسی داشت.

هم اکنون ٦٠ ترمینال دریافت ال. ان. جی در آسیا وجود دارد و قرار است ٤٠ ترمینال دیگر نیز به این تعداد افزوده شود و این بدان معناست که جهان و به ویژه کشورهای آسیایی خود را آماده می کنند تا بتوانند سهم بیشتری از تقاضا و نیازشان را از طریق ال. ان. جی تامین کنند.

انتهای پیام/ک


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۲۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی