فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

دوشنبه، 13 اردیبهشت 1395 - 07:13


رئیس جمهور فرانسه: 

حمله نظامی به ایران قطعی بود فقط 

درباره زمانش اختلاف نظر وجود داشت

فرهنگیان نیوز - تدبیر

حجت الاسلام انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت:

* من به اندک کسانی که مخالف اجرای برجام هستند و چشم بر واقعیت بسته‌اند و بدیهیات را منکر می‌شوند، عرض می‌کنم شما که می‌گویید برجام چه نتیجه‌ای داشته است من به شما عرض می‌کنم که اگر برجام نبود وضعیت امروز ایران چگونه می‌شد.

* رئیس جمهور فرانسه در دیداری که با آقای روحانی داشته است رسماً گفته که قرار بوده است به ایران حمله نظامی انجام شود و این حمله قطعی شده بوده و تنها در زمان اجرای آن اختلاف نظر وجود داشت که انتخابات سال 92 در ایران و مذاکرات هسته‌ای، سایه جنگ را از سر ایران برداشت.

* دولت‌های غربی در نظر داشتند پس از تحریم‌های ظالمانه گام بعدی‌شان را علیه ایران مبادله نفت با غذا قرار دهند و این الگویی بود که آنها برای کشورهایی چون لیبی و عراق پیاده کردند. اما امروز بعد از سه ماه از به سرانجام رسیدن برجام صادرات نفت و میعانات گازی ما از یک میلیون بشکه پیش از برجام به 2 میلیون و 300 هزار بشکه در روز رسیده است.

+

کد خبر: 253910 صفحه نخست » خبردو سه شنبه، 14 اردیبهشت 1395 - 17:07

سخنان شرم آور مجید انصاری درباره "عجوزه زشت" / رئیس جمهور فرانسه "رسما" به روحانی گفت می خواستیم به ایران حمله کنیم اما با انتخاب شما در سال 92 منصرف شدیم!

سخنان شرم آور مجید انصاری درباره "عجوزه زشت" / رئیس جمهور فرانسه "رسما" به روحانی گفت می خواستیم به ایران حمله کنیم اما با انتخاب شما در سال 92 منصرف شدیم!دولت بهار: رئیس جمهور فرانسه در دیداری که با آقای روحانی داشته است رسماً گفته که قرار بوده است به ایران حمله نظامی انجام شود و این حمله قطعی شده بوده و تنها در زمان اجرای آن اختلاف نظر وجود داشت که انتخابات سال 92 در ایران و مذاکرات هسته‌ای، سایه جنگ را از سر ایران برداشت.

دولت بهار/ مجید انصاری طی سخنانی در آیین بزرگداشت مقام معلم با اشاره به شرایط پسابرجام در کشور، اظهار کرد: همه ما ماجرای دشوار، پرفراز و نشیب، پرغصه و در عین حال افتخارآمیز برجام را می‌دانیم و نیز آگاهیم که مردم در سال 92 با انتخاب این دولت کوشیدند تا برای سامان دادن به موضوع هسته‌ای و پایان تحریم‌ها ظالمانه گامی به جلو بردارند که این امر در انتخابات مجلس دهم نیز تکرار شد و عزیزان اصولگرایی که درسراسر کشور انتخاب شدند کسانی بودند که مشی اعتدالی را برگزیده بودند. همچنانکه نمایندگان اصلاح‌طلب و مستقل نیز این مشی را دارند.

انصاری با اشاره به تلاش و هزینه 18 ماهه دولت در زمینه مذاکرات هسته‌ای، ‌اظهار کرد: دولت اعتدال 18 ماه هزینه و تلاش کرد تا ملت ایران در برابر قدرت‌های جهانی پیروز شود و حقوق هسته‌ای خود را از دست ندهد و برجام نیز به سرانجام برسد که چنین نیز شد.

وی با تأکید بر اینکه اکنون نوبت اجرای برجام رسیده است،‌ اظهار کرد: من به اندک کسانی که مخالف اجرای برجام هستند و چشم بر واقعیت بسته‌اند و بدیهیات را منکر می‌شوند، عرض می‌کنم شما که می‌گویید برجام چه نتیجه‌ای داشته است من به شما عرض می‌کنم که اگر برجام نبود وضعیت امروز ایران چگونه می‌شد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور فرانسه در دیداری که با آقای روحانی داشته است رسماً گفته که قرار بوده است به ایران حمله نظامی انجام شود و این حمله قطعی شده بوده و تنها در زمان اجرای آن اختلاف نظر وجود داشت که انتخابات سال 92 در ایران و مذاکرات هسته‌ای، سایه جنگ را از سر ایران برداشت.

معاون پارلمانی دولت با بیان اینکه گام بعدی دولت‌های غربی پس از تحریم‌های ظالمانه مبادله نفت با غذا بود، اظهار کرد: دولت‌های غربی در نظر داشتند پس از تحریم‌های ظالمانه گام بعدی‌شان را علیه ایران مبادله نفت با غذا قرار دهند و این الگویی بود که آنها برای کشورهایی چون لیبی و عراق پیاده کردند. اما امروز بعد از سه ماه از به سرانجام رسیدن برجام صادرات نفت و میعانات گازی ما از یک میلیون بشکه پیش از برجام به 2 میلیون و 300 هزار بشکه در روز رسیده است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسافرت‌های روسای جمهور و هیأت‌های بازرگانی کشورهای مختلف به ایران، اظهار کرد: رئیس جمهور کره جنوبی بعد از 55 سال نخستین بار است که به ایران می‌آید و با هیأتی 200 نفره از بازرگانان و سرمایه‌گذاران کره‌ای با رئیس جمهور ما مشغول مذاکره می‌شود و باز هم عده‌ای می‌گویند مگر ما چه به دست آورده‌ایم.

انصاری ادامه داد: مگر در سه ماه باید چه به دست می‌آوردیم که به دست نیاوردیم.امروز ما با کشورهای ایتالیا و فرانسه قراردادهایی امضا کردیم و رئیس جمهور ما به برخی کشورها مسافرت کرده است و از کشورهای مختلفی نیز به ایران مسافرت انجام شده است. روسای جمهوری که به ایران می‌آیند و هیأت‌های اقتصادی که به نقاط مختلف کشورمان سفر می‌کنند بیکار نیستند که هر روز بیایند و قرارداد ببندند و آن را به دیوار بزنند.

معاون پارلمانی دولت با اشاره به تأکیدات رهبری در زمینه اجرایی شدن قراردادهای ایران با سایر کشورها، اظهار کرد: البته هشدار و تأکید رهبری بر اجرایی شدن قراردادها و نیز تأیید ایشان در زمینه انجام چنین ملاقات‌هایی میان مقامات کشورهای دنیا با مسئولان ما قطعاً ‌در زمینه بهبود این موارد تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه برجام سبب‌ساز نقض شدن 6 قطعنامه فصل هفتم شورای امنیت علیه ایران شده است، اظهار کرد: ما بدون اینکه گامی به عقب برداشته باشیم همچنان حقوق هسته‌ای خودر ا حفظ کرده‌ایم و سانتریفیوژهای ما در نطنز می‌چرخند و امروز محصول آب سنگین اراک را خود آمریکا از ما می‌خرد که در گذشته بازاری نداشت.

انصاری با بیان اینکه به خواب کسی هم نمی‌آمد که ما وارد باشگاه هسته‌ای جهان شویم، اظهار کرد: در حال حاضر ذخایر کیک زرد هسته‌ای ما به دو برابر قبل از مذاکرات افزایش یافته است و ما چیزی را از دست نداده‌ایم. ما که نمی‌خواهیم بمب بسازیم البته اگر هم می‌خواستیم هیچ کس نمی‌توانست جلوی ما را بگیرد اما فتوای رهبری نیز بر حرمت بمب هسته‌ای است و ما را بیهوده متهم کردند و تیم مذاکره کننده آن پرونده را بست.

معاون پارلمانی دولت ادامه داد: اینکه سازمان کشتیرانی ما می‌تواند آزادانه در دریاهای دنیا تردد کند و به طور مستقیم معامله کنیم آیا دستاورد کمی است؟

انصاری با تأکید بر اینکه رئیس جمهور بر پیمانی که با مردم بسته است محکم ایستاده و در جهت رفع موانع تولید عمل خواهد کرد،‌ گفت: دولت بر عهدی که با مردم بسته است محکم ایستاده و موانع تولید و رکود را رفع خواهد کرد و رونق اقتصادی و اشتغال پایدار و نیز جذب سرمایه از تمام دنیا به ایران را ایجاد کرده و در این زمینه هیچ فرصتی را از دست نخواهد داد.

وی با بیان اینکه دولت در برابر بی‌انصافی‌ها، ناملایمت‌ها و کج‌تابی‌های رسانه‌ای تحمل خودش را از دست نخواهد داد، اظهار کرد: ما بی‌انصافی‌ها ، ناملایمات و کج‌تابی رسانه‌ها را تحمل می‌کنیم؛ چراکه اگر بخواهیم در زمینه‌های مختلف پاسخ دهیم و بگوییم چه اتفاقی افتاده است از جمله در همین ماجرای بلوکه شدن دو میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در آمریکا که اگر منافع ملی را در آن در نظر نگیریم و اصل ماجرا را بیان کنیم آن وقت مردم بیشتر قدر آقای ظریف،‌ آقای صالحی و تیم مذاکره کننده هسته‌ای را می‌دانند هرچند که در حال حاضر نیز مردم قدردان آنها هستند.

معاون پارلمانی دولت با بیان اینکه دولت مصمم است اقتصاد مقاومتی را نیز اجرا کند، اظهار کرد: امیدواریم امسال سال تحرک ویژه‌ای در اقتصاد کشور باشد چرا که دولت مصمم است اقتصاد مقاومتی را که نسخه شفابخش اقتصاد کشور و ابلاغ شده از سوی رهبری است مو به مو اجرا کند.

انصاری با اشاره به اینکه دولت در نظر دارد 500 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور اضافه کند، اظهار کرد: دولت برای نوسازی ناوگان هوایی کشور برنامه جدی دارد و ایران می‌تواند جایگاه نخست ناوگان هوایی را به خود اختصاص دهد که در این زمینه به خرید 500 هواپیما نیازمندیم و شأن ملت ایران این نیست که هواپیماهای مسافربری‌اش به دلیل فرسودگی در هر فرودگاه پنج ساعت تأخیر داشته باشد.

واکنش حمید رسایی

حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی یادداشتی را با عنوان « خدایا با شنیدن چنین ننگی، از خجالت آب شدم!» نوشته است که متن آن بدین شرح است:

خدایا با شنیدن چنین ننگی، از خجالت آب شدم!

حتما ضرب المثل فارسی «آمدند ابرو درست کنند، زدند چشم را کور کردند» را شنیده‌اید. این ضرب المثل در مورد کسی به کار می رود که می‌خواهد افتضاحی را درست کند اما آن را خراب تر می‌کند. حالا مصداق این حکایت، جملات امروز معاون پارلمانی رئیس جمهور، آقای مجید انصاری است. او امروز می‌خواست ابروی ننگنامه برجام را درست کند، اما ناخواسته اعترافی کرده است که از صد ننگ، بدتر است!

مجید انصاری می‌گوید: «من به اندک کسانی که مخالف اجرای برجام هستند و چشم بر واقعیت بسته‌اند و بدیهیات را منکر می‌شوند، عرض می‌کنم شما که می‌گویید برجام چه نتیجه‌ای داشته است من به شما عرض می‌کنم که اگر برجام نبود وضعیت امروز ایران چگونه می‌شد. رئیس جمهور فرانسه در دیداری که با آقای روحانی داشته است «رسماً گفته» که قرار بوده است به ایران حمله نظامی انجام شود و این حمله قطعی شده بوده و تنها در زمان اجرای آن اختلاف نظر وجود داشت که انتخابات سال 92 در ایران و مذاکرات هسته‌ای، سایه جنگ را از سر ایران برداشت.»

جناب آقای انصاری با شنیدن این سخنان شما از خجالت آب شدم. به چند دلیل:

اولا : ادعای رئیس جمهور فرانسه اگر ادعای درستی باشد، مصداق همان جمله رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر سال قبل است که در واکنش به تهدیدات نظامی طرف آمریکایی فرمودند: «این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می‌تواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می‌گفتند. اگر می خواهند درست بفهمند اگر می‌خواهند از تجربه‌های خود درست استفاده بکنند، بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد، آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد، آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»

ثانیا : این سخن رئیس جمهور بی نزاکت فرانسه یعنی؛ دشمنی که قصد داشته با کلی هزینه نظامی، انسانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی اقدام کند و همچنان هم بر این اعتقاد است و از اظهار علنی آن هم ابایی ندارد، وقتی آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده، از پرداخت چنین هزینه‌ای منصرف شده و در حقیقت آنها با توجه به اصراری که نسبت به سرنگونی نظام جمهوری اسلامی دارند، آن نتیجه را با انتخاب حسن روحانی نزدیک دیده‌اند! آیا توهینی بی‌شرمانه تر از این نسبت به یک رئیس جمهور ممکن است؟!

ثالثا: ظاهرا آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز هیچ نگفته اند! چون قاعدتا اگر آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز رئیس جمهور فرانسه حرکتی کرده بود یا برافراشته شده بود و پاسخ دندان شکنی به او داده بود، معاون پارلمانی ایشان، باید آن را با آب و تاب نقل می‌کرد تا ما هم از داشتن چنین رئیس جمهوری احساس حقارت نکنیم و به خود ببالیم. ولی بر حسب قائن باید گفت که ظاهرا آقای روحانی از آنها تشکر هم کرده که منت گذاشته‌اند و به ما حمله نکرده‌اند!

رابعا : تازه می فهم که دلیل سخنان امروز رهبر انقلاب در جمع معلمان چه بوده. ایشان امروز فرمودند: «وقتی مقابل دشمن از نشان دادن قدرت بترسیم، دشمن پررو می شود، می‌گویند ایران در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلط‌ها. از آن طرف دنیا می‌آید رزمایش برگزار می‌کند، خب بروید همان خلیج خوک‌ها اینجا چه می‌کنید؟ خلیج فارس خانه ماست، جای حضور ملت ایران است. این‌طور باید با قدرت‌های زیاده‌خواه مواجه شد.»

خامسا: بر اساس اسناد مختلف، موضوع استمرار تحریم ها و حمله نظامی از برنامه عملیاتی یانکی ها و دوستان، خارج شده بود همانطور که در اردیبهشت سال گذشته، سناتور دموکرات «جف مرکلی» در مخالفت با طرح دیگر نمایندگان که معتقد بودند نباید به همین میزان اندک هم در مذاکرات هسته ای به ایران امتیاز داد، می گوید: سه راهکار اصلی پیش روی امریکا برای تقابل با ایران هسته‎ای قرار دارد: حمله نظامی، تشدید تحریم‎ها، مذاکره و توافق دیپلماتیک. وی سپس با استناد به گزارش «منابع امنیتی آمریکا» از غیرقابل کنترل بودن واکنش به حمله نظامی سخن گفته و آن را غیر ممکن اعلام می‎کند و به صراحت می‎گوید: « بنابراین اجازه دهید از گزینه استفاده از زور کنار رویم.»

مرکلی همچنین گزینه تشدید تحریم‎ها را هم ناممکن اعلام کرده و به پیام اروپایی‎ها درباره تشدید تحریم‎ها اشاره کرده و صراحتا اعلام می‎کند که تحریم‎های امریکا در شدیدترین حالت ممکن قرار دارد و اگر تحریم‎ها از شرایط فعلی افزایش یابد، شرکای اروپایی و دیگر کشورها قادر به همراهی نیستند و عملا نظام تحریم‎های بین‎المللی علیه ایران فرو خواهد پاشید. اما با پذیرش توافق از سوی ایران، می توانیم به مطالبه تحریم‌های بیشتر برای نتیجه گیری نهایی امیدوار باشیم. شبیه به همین استدلال از زبان جان کری و مرکل نیز پس از توافق ژنو بیان شده است. این سخنان یعنی، برجام به تنهایی با کمک آقای روحانی، معادل حمله نظامی و تحریمها برای دشمنان ما آورده داشته است.

آقای مجید انصاری! برجام، عجوزه زشتی است که هر چه برای آرایش و زیبایی‌اش تلاش کنید، معایب و زشتی‌هایش بیشتر نمایان می‌شود. ناخواسته خواستید ابرو را درست کنید اما زدید و چشم را کور هم کردید.



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۲۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی