فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
 تاریخ خبر: 17/06/1395 | ساعت: 20:31|

در دیدار با رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

رییس مجلس فرانسه: آماده حمایت از ایران در اجرای FATF و فشار بر آمریکا هستیم

تهران- ایرنا- رییس مجلس فرانسه گفت: کشور ما درصدد است فعالیت هایی را در چارچوب انتقال تجربه و همکاری فنی برای پیاده سازی استاندارد های FATF با ایران انجام دهد تا بتواند بر ایالات متحده فشار آورد و در این زمینه آماده حمایت و همکاری با ایران هستیم.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، «کلود بارتولون» عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار با رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ساختمان بانک مرکزی درباره اقدام های گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در سطح جهانی گفت: هر چند در زمینه گروه ویژه اقدام مالی حساسیت هایی وجود دارد اما این مساله فقط مربوط به ایران نیست و این مساله در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. 
بارتولون کسب جایگاه ناظر در منطقه اوراسیا (نهاد منطقه ای FATF) از سوی ایران را «نشانه ای مثبت» ارزیابی کرد. 
به گزارش ایرنا، گروه ویژه اقدام مالی، یک نهاد بین الدولی است که در سال 1989 با دغدغه مبارزه با پولشویی در سطح شبکه جهانی بانکی شکل گرفت و در همین مسیر نیز ماموریت های آن توسعه پیدا کرد اما پس از واقعه یازدهم سپتامبر 2001، مساله تامین مالی تروریسم به عنوان مسیری تازه برای این سازمان مطرح و این موضوع به عنوان یک ماموریت جدید به آنها محول شد. 
در سال 2008، مساله تامین مالی فعالیت های اشاعه ای و تسلیحات کشتار جمعی شیمیایی و اتمی به عنوان دیگر ماموریت های این گروه در فهرست کارشناسی های FATF قرار گرفت. 
بنابراین کارکرد کنونی آن، وضع استانداردهایی برای مقابله با پولشویی، تامین مالی تروریسم و سایر جرایمی است که سلامت نظام مالی را تهدید می کند. 
گروه ویژه اقدام مالی تلاش می کند اجرای این استانداردها در کشورها را افزایش دهد و همکاری بین المللی برای مبارزه با سوء استفاده از بنگاه های اقتصادی و نظام مالی و ارتکاب جرایم یادشده را تشویق کند. 

** رییس مجلس فرانسه: اتلاف وقت برای گسترش روابط جایز نیست 
رییس مجلس فرانسه از آمادگی کشور خود برای گسترش روابط اقتصادی و بانکی با ایران خبر داد و گفت: مسئولان فرانسوی نسبت به ظرفیت های ایران آگاهی دارند و امید است بتوانیم از آنها استفاده کنیم. 
بارتولون تاکید کرد اتلاف وقت برای گسترش روابط جایز نیست و افزود: وزارت امور اقتصادی فرانسه آماده انجام مذاکرات برای گسترش روابط اقتصادی با ایران است. 
وی گفت: دولت فرانسه برای اجرای همه مفاد برجام عزم جدی دارد. 

** سیف: نظام بانکی فرانسه بسیار محافظه کار است 
رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در این دیدار از مقام های سیاسی و مجلس فرانسه خواست نسبت به رفع موانع برقراری و تکمیل روابط بانکی کشور ما با بانکداران فرانسه و بانک های بزرگ گام های موثرتری بردارند. 
«ولی الله سیف» افزود: فرانسه با جایگاهی که میان کشورهای اروپایی دارد می تواند در این زمینه اثرگذار باشد و موانع را رفع کند. 
رییس کل بانک مرکزی برجام را عرصه تلاش دیپلمات ها و پسابرجام را کارزار فعالان اقتصادی دانست و گفت: خوشبختانه با ایجاد بستر و فرصت های بی شمار در پسابرجام، زمینه برای توسعه همکاری های اقتصادی فراهم شده است که پیش نیاز استفاده از این ظرفیت، روابط بانکی مناسب برای تسهیل امور است و در مقایسه با شرایط موجود، روابط بانکی گسترده تری مورد نیاز است. 
رییس شورای پول و اعتبار گفت: انتظار ما این است که با توجه به گشایش های فراهم شده در فضای پسا برجام، اروپا نیز از قافله عقب نماند و درباره رفع موانع، اقدام های لازم را انجام دهد. 
وی افزود: بانک های ایتالیا، اتریش و آلمان روابط خوبی را با ایران آغاز کرده اند اما احساس می شود نظام بانکی فرانسه در این زمینه بسیار محافظه کار است و با احتیاط بیشتری عمل می کند. 
به گفته وی، اکنون سه شعبه از بانک های ایرانی مجوز فعالیت در فرانسه را به دست آورده اند. همچنین پس از اجرای برجام با رفع مغایرت ها، با همه موسسه های بیمه صادرات اروپایی تسویه حساب شد. 
رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد حضور نام ایران در لیست سیاه FATF امری سیاسی و بدون توجیه بوده است و اضافه کرد: در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی نام ایران در کنار کره شمالی آورده شده بود، در حالی که کشورهایی همچون نیجریه و سودان به عنوان همکار شناخته شده اند. 
رئیس شورای پول و اعتبار گفت: اکنون رتبه اعتباری ایران بنا به شاخص های سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، از هفت به 6 ارتقا یافته است؛ درحالی که پیش از تحریم ها رتبه اعتباری ایران چهار بود. 
وی تاکید کرد انتظار ما این است به همان رتبه پیش از تحریم یعنی چهار برسیم. 
به گزارش ایرنا، شامگاه بیست و ششم دی ماه 1394 با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد. 
اقتصام**9186**1961

انتهای پیام /*
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی