فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
با چراغ سبز دولت لندن؛

چین و فرانسه برای انگلستان نیروگاه هسته‌ای می سازند

نیروگاه اتمی
شناسهٔ خبر: 3770298 - 
بریتانیا با اعمال برخی پادمان های هسته ای جدید به چین و فرانسه مجوز ساخت یک نیروگاه اتمی با ظرفیت تامین هفت درصد از انرژی مصرفی مردم انگلستان را داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، دولت لندن بالاخره بعد از کشمکش های فراوان و اعمال پادمان های امنیتی جدید با طرح ۱۸ میلیارد پوندی برای ساخت نیروگاه هسته ای در «هینکلی پوینت» از توابع «سامرست» در جنوب غرب انگلستان موافقت کرد.

این پروژه با سرمایه گذاری دو کشور فرانسه و چین اجرا می شود و در ازای آن دولت پکن خواهان ارائه طراحی های خود در ساخت دیگر نیروگاه های انگلستان است.

علاوه بر این، چین از پادمان های جدید دولت لندن نیز استقبال کرده و می گوید که هرگز نگرانی از بابت قوانین جدیدی که بر پروژه های آتی اعمال می شود نداشته است.

از سوی دیگر، «ژان برنارد لوی» رئیس اجرایی گروه فرانسوی نیز از موافقت دولت لندن به منزله راه اندازی مجدد مراکز هسته ای در اروپا نام برد.

 دولت لندن هم از این اقدام به منزله چارچوبی برای سرمایه گذاری های خارجی آتی در بخش زیر ساخت های کلیدی انگلستان یاد کرد.

 با این حال، منتقدین هشدار می دهند که نتیجه ساخت نیروگاهی که سرمایه آن از سوی کشورهای خارجی تامین می شود، افزایش هزینه تامین انرژی و عوارض جانبی مشابه خواهد بود. فرانسه دو سوم از سرمایه این پروژه که به تولید ۲۵ هزار فرصت شغلی می انجامد را قبول کرده است و تامین شش میلیارد پوند دیگر بر عهده چین است.

 چین با این شرط، مشارکت در پروژه هینکلی پوینت (تامین کننده هفت درصد از انرژی مورد نیاز مردم بریتانیا) را پذیرفته که اجازه مشارکت در ساخت نیروگاهی در «سایزول» واقع در «سافولک» انگلستان را داشته باشد و علاوه بر آن پروژه ساخت نیروگاه «بردول» در «اسکس» را هم به میل خود طراحی و اجرا کند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۱
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی