فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
سه شنبه, ۹ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۵ ب.ظ

موافقتنامه گازی ایران،فرانسه و چین امضاشد

صفحه نخست » واردات،صادرات،اقتصاد و تجارت چهارشنبه، 19 آبان 1395 - 09:25
موافقتنامه گازی ایران،فرانسه و چین امضاشد
موافقتنامه اصولی توسعه فاز ۱۱پارس جنوبی به ارزش تقریبی ۴.۸ میلیارد دلار بین شرکت ملی نفت ایران، توتال فرانسه و CNPCI چین امضاء شد.این اولین موافقتنامه در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی است.
  

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور بیژن زنگنه وزیر نفت و مدیران ارشد شرکت های توتال فرانسه، شرکت ملی نفت ایران، پتروپارس و CNPCI چین، موافقتنامه اصولی توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به ارزش تقریبی ۴.۸ میلیارد دلار دقایقی قبل امضا شد.

بر اساس این توافق، قرار است در مرحله اول سرمایه گذاری به ارزش حدود ۲ میلیارد دلار سکوهای تولید گاز، نصب و راه اندازی شوند و سپس در مرحله دوم، تاسیسات مربوط به تقویت فشار گاز امضاء خواهد شد.

مطابق توافقی که بین ایران و این کنسرسیوم سه جانبه صورت گرفته، باید سهم ساخت داخل در این مگاپروژه گازی تا ۷۰ درصد ارزش قرارداد باشد ضمن اینکه تمامی مراحل لوله گذاری کف دریا، ساخت سکوهای سرچاهی و تقویت فشار گاز باید در ایران انجام شود.

مهمترین ویژگی این قرارداد گازی، انتقال فناوری در چندین سطح است به طوری که در سطح اول برای شرکت پتروپارس ایران سهم ۲۰ درصدی برای مشارکت تعیین شده، ضمن آنکه در سطح دوم هم باید انتقال دانش، طراحی و ساخت سکوهای تقویت فشار گاز به سازندگان و پیمانکاران ایران منتقل شود.

سومین سطح همکاری بین ایران و کنسرسوم متشکل از توتال فرانسه و CNPCI چین، انتقال دانش فنی عملیات تولید و بهره برداری در سکوهای تقویت فشار گاز در فاز ۱۱ خواهد بود.

مدت قرارداد توسعه و بهره برداری این پروژه ۲۰ سال تعیین شده که باید تولید اولیه گاز پس از ۴۰ ماه در فاز ۱۱ پارس جنوبی آغاز شود.

علاوه بر این،  دوره بازپرداخت هزینه های مستقیم سرمایه ای در این قرارداد ۱۰ سال پیش بینی شده که از تولید اولیه گاز انجام خواهد شد. ضمن آنکه هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری برای ساخت سکوی تقویت فشار گاز صرفاً پس از تکمیل و راه‌اندازی آن قابل بازپرداخت خواهد بود.

بر اساس توافقنامه‌ای که با این کنسرسیوم بین المللی امضاء شده، پیش‌بینی می‌شود که قرارداد توسعه و بهره برداری فاز ۱۱ پارس جنوبی در ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی به امضاء برسد و پیش از امضای قرارداد، مطالعات مهندسی و تهیه اسناد مناقصه ساخت پایه سکوها انجام خواهد شد.

از سوی دیگر، باید عملیات طراحی، ساخت و نصب تاسیسات تقویت فشار فاز ۱۱ پارس جنوبی پس از یک دوره ۵ ساله به پایان برسد که پس از آن، هزینه‌های کنسرسیوم توسط شرکت ملی نفت ایران پرداخت خواهد شد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۰۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی