فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها


در گفتگو با ایسکانیوز: دولت در قرارداد توتال قصد شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت‌ دارد سه‌شنبه 27 تیر 1396 - 07:30 احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم همکاری و اطلاع رسانی دولت در خصوص انعقاد قراردادهای ملی گفت: طبق اصل 77 و اصل 125 قانون اساسی باید گفت که دولت باید تمامی قراردادهای بین المللی را به اطلاع نمایندگان مجلس برساند که متاسفانه این امر محقق نشده است. اخبار مرتبط بررسی مسائل اقتصادی کشور در جلسه غیر علنی نمایندگان ارسال متن قرارداد ایران و توتال به مجلس دولت حداقل پاسخ یاوه‌گویی‌های انگلیسی‌ها را بدهد 10سوال درباره کرسنت و توتال/کاش انصاف دفاع از حقیقت در آقایان بود شرکت توتال در سواحل قبرس صدای دولت ترکیه را در آورد سه شبهه مهم درباره قرارداد با توتال که تاکنون بی پاسخ مانده است حجت الاسلام احد آزادى‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز با تاکید بر اینکه طبق ضوابط و دستورالعمل‌های قانون اساسی فرآیند مذکور باید در تمامی قراردادها طی شده و رعایت شود بیان داشت: قطعاً در قراردادهای مسئله‌‌داری نظیر کرسنت این مراحل طی نشده است. وی در خصوص عقد قراردادهای نفتی که اخیرا توسط وزارت نفت در قالب همکاری با شرکت نفتی توتال فرانسه گفت: مطابق با قانون اساسی در حوزه قراردادهای بین المللی، هر دولتی باید قبل از انعقاد یک قرارداد، آن را با مجلس شورای اسلامی در میان بگذارد و مجلس قرارداد را به صحن کمیسیون مربوطه برده و پس از بررسی آن را مصوب کند تا دولت آن را به اجرا درآورد. نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: منشأ اخلال در قراردادهای بین‌المللی نفتی عدم اعلام اطلاع نمایندگان از مفاد و روند مذاکرات میان ایران و کشورهای دیگر برای انعقاد قراردادهای بین المللی است بطوریکه ما من قبل از قرارداد توتال سندی مانند 2030 را هم شاهد بودیم که در آخر با روشنگری این سند توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی ملغی شد. وی تاکید کرد:دولت موظف است تا وکلای مردم را در جریان این تمامی امور قرار دهد اما متاسفانه شاهد تمرد این وظیفه از سوی دولت هستیم. آزادى‌خواه در ادامه با اشاره به اینکه میتوان گفت از سویی دلیل این امر، سهل انگاری و از سوی دیگر دولت قصد شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت‌ها و یا قصد واگذاری امتیازاتی دارد اما به این علت که می‌داند مجلس شورای اسلامی مانع از عقد آن قرارداد خواهد شد، آن را به مجلس ارائه نمی‌دهد. وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این روند را دیگر در دولت دوازدهمشاهد نباشیم چرا که قطعاً اگر نمایندگان مردم در جریان قراردادها واقع شوند به نفع ملت است و یقیناً شاهد این‌گونه توافقات این چنینی نخواهیم بود.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۴/۲۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی