فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
گروه بین‌الملل: گزارش سنای فرانسه بر مبنای آمار به دست آمده از وزارت کشور، حاکی از آن است که مراکش بزرگترین سرمایه‌گذار خارجی ساخت و نگهداری مساجد فرانسه است.

مراکش؛ بزرگترین سرمایه‌گذاری خارجی مساجد فرانسهبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری Morocco World News؛ بنابر این گزارش در فاصله سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶، دولت مراکش ۶ میلیون یورو برای کمک به مساجد فرانسه کمک کرده که شامل پرداخت حقوق ائمه مساجد نیز بوده است.

بنابر قانونی که در سال ۱۹۰۵ در فرانسه به تصویب رسید، نظام سکولار این کشور کمک دولتی برای تأسیس هر نوع مکان عبادی را ممنوع کرد.

عربستان سعودی با ۳,۸ میلیون یورو و الجزایر با ۲ میلیون یورو بعد از مراکش بزرگترین سرمایه‌گذاران خارجی مساجد فرانسه هستند.

این سرمایه‌گذاران خارجی حدود ۲۰ درصد هزینه مساجد فرانسه را تأمین می‌کنند و باقی هزینه‌ها از سوی مسلمانان فرانسه جمع‌آوری می‌شود.

مسلمانان فرانسه با پول‌های اهدایی خود اکثراً به مساجد کوچک کمک میکنند و مساجد بزرگ با سرمایه‌گذاری خارجی به ویژه از سوی مراکش، عربستان، الجزایر، کویت، قطر، امارات و ترکیه اداره می‌شوند.

بنابر این گزارش حدود ۲۴۵۰ مسجد در فرانسه وجود دارد که عمدتاً در شهرهای بزرگ قرار دارند. ۶۴ درصد این مساجد کمتر از ۱۵۰ مترمربع هستند.

اسلام دومین دین بزرگ فرانسه است و حدود ۳ تا ۶ میلیون مسلمان در این کشور زندگی می‌کنند.

بنابر تازه‌ترین گزارش موسسه افکار عمومی فرانسه (IFOP)  ۵۶ درصد مردم فرانسه دین اسلام را سازگار با ارزش‌های کشور خود می‌دانند.

این آمار نشان می‌دهد که پذیرش مسلمان در فرانسه هنوز جای کار دارد.

امانوئل مکرون، رئیس جمهور این کشور نیز به تازگی اعلام کرد که قصد دارد با نمایندگان همه ادیان از جمله اسلام دیدار کند و قصد دارد زمینه‌ای برای سازماندهی اسلام در شش ماهه اول سال ۲۰۱۸ مهیا کند/.

انتهای پیام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۱/۲۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۱)

خدا خیرش بده

https://sorooshnews.com/
پاسخ:
و به شما نیز

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی